Pink Gellac – Cherry Pink (262)

Ik ben een enorme fan van rode en roze gellac en/of nagellak. Deze kleuren kunnen dan ook niet ontbreken in mijn blogpost over de Pink Gellac kleuren. Elke twee weken een nieuw kleurtje en voor de komende twee weken heb ik gekozen voor Cherry Pink (262).

In vorige blogpost heb ik al beschreven hoe Pink Gellac werkt en ik verwijs je daar graag naar toe als je daar vragen over hebt. Een aparte blogpost komt daar nog over. Inmiddels heb ik ruim 24 kleuren in bezit en mijn collectie bereidt maar uit. Ik vind het leuk om te bloggen over gellac. Ik probeer elke twee weken een post te maken met een nieuwe kleur.

Fantasy Collectie

Deze collectie bevat 6 mooie kleuren die elk bijzonder zijn en je fantasie laten spreken. De volgende kleuren horen bij deze collectie:

  • Violet Grey (258)
  • Hazelnut Brown (259)
  • Magenta (260)
  • Forest Green (261)
  • Cherry Pink (262)
  • Indigo Blue (263)

Ik ben vooral fan van 260, 262 en 263. De gehele collectie kan je hier bekijken. In deze post licht ik de Cherry Pink (262) uit.

Cherry Pink

Deze kleur is een mix tussen roze en rood. Een echte kant kan ik niet echt kiezen. De kleur is makkelijk aan te brengen. Er zijn verschillende kleuren die vanwege de zon verkleuren. Dat is bij deze kleur niet het geval en het blijft echt de kleur zoals je hem gelakt hebt. De kleur is perfect voor het voorjaar, maar kan ook prima nog in het najaar gedragen worden. Je kunt de kleur zien als een klassieke kleur voor op je nagels. De kleur is makkelijk te combineren en geschikt voor elke gelegenheid.

Wat vind jij van de kleur? 

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *