Pink Gellac – Lovely Pink (179)

Tja, ik heb de smaak te pakken, kunnen we wel zeggen. Inmiddels alweer toe aan een nieuw kleurtje voor op mijn nagels. Ik ben echt fan van Pink Gellac en ook nu weer een post over een van de kleuren die zij verkopen, namelijk: Lovely Pink.

Pink Gellac

Dit merk heeft een zeer groot assortiment met gel nagellak in de meest uiteenlopende kleuren. De nagellak droogt door gebruik te maken van een LED (60 sec) of UV (120 sec) lamp. Men zegt dat je minimaal 14 dagen kunt genieten van onbeschadigde nagellak met een blijvende glans en kleur. En ik kan je vertellen dat ik al een kleur heb opgehad die wel 3 weken netjes bleef zitten. Daarna heb ik het er af gehaald, omdat de uitgroei te ver was.

Pink Gellac heeft al meer dan 150 verschillende kleuren en daar komen er elke seizoen weer wat bij. Ook hebben ze verschillende topcoats en de bijhorende spullen om zelf aan de slag te kunnen. Als starter kun je het beste een startersset kopen. Deze bevat alles om meteen aan de slag te kunnen. Daarna is het altijd mogelijk om bij te bestellen of uit te bereiden.

Hoe werkt Pink Gellac?

Het begint met een goede voorbereiding. Begin altijd eerst met het terug duwen van de nagelriemen en het in vorm vijlen van je nagels.

TIP! Doe het in vorm vijlen als je nog een kleurtje op je nagels hebt, dan is de vorm makkelijker te zien.

Vervolgens verwijder je de vetlaag en dode huidcellen van je nagels door bijvoorbeeld met een polijstblok even over je nagel te vijlen. Daarna ontvet je de nagels met Pink Gellac Cleanser. Daarna ben je klaar om te lakken.

Je begint als eerst met een base aanbrengen. Pink Gellac heeft verschillende soorten base. Kijk voor je zelf welke past bij jou. De base hard je uit onder de UV of LED lamp. De tijd is afhankelijk van de soort base. De tijd hiervan is terug te vinden op het potje zelf. Verwijder na het uitharden de plaklaag niet!

Vervolgens kun je de kleur aanbrengen. Dit doe je in dunne lagen en seal je de toppen van de nagels. Het kan zijn dat kleuren meerdere lagen nodig hebben. Dit is geen probleem. Doorgaans dekt de kleur bij 2 á 3 laagjes. De kleur hard je elke keer uit onder de UV (120 sec) of LED (60 sec) lamp.
Als laatste breng je de Shine dun aan. Ook hier heeft Pink Gellac verschillende soorten. Hard de Shine weer uit onder de lamp. Dit doe je net zolang als een laag kleur. Bij de gewone Shine en Matte moet je het plaklaagje nog verwijderen met de Pink Cleaner. De andere topcoats hoeven dit niet.

Heb je last van dunne, broze nagels of blijft de Gellac niet goed zitten. Gebruik dan de Primer voor extra hechting. Let wel er op dat dan ook moeilijker is om de nagellak weer te verwijderen. Zeker in combinatie met de Base Extend. 

The V.I.P. Collectie

Deze vijf mooie roze gellac collectie komt alweer uit 2016. De Very Impressive Pink collectie heeft verschillende roze kleuren. De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • 179 Lovely Pink
  • 180 Flamingo Pink
  • 181 Partylicous Pink
  • 182 Dynamic Pink
  • 183 Sparkling Pink

Van deze vijf mooie lakjes zijn er nu nog twee te verkrijgen, namelijk: 179 en 182.

In deze post ga ik je Lovely Pink (179) zien. Deze heb ik afgelopen weekend op mijn nagels gedaan.

Deze kleur is echt heel lief roze! Het heeft kleine glittertjes die in de zon een beetje een gouden kleur krijgen. Dit geeft de lieve kleur een klein beetje speling. Het is een rustige kleur die je gerust dagen kunt dragen. Ik heb hem in combinatie met de Mermaid Pink (246) op mijn ringvinger gebruikt. Zo is het niet helemaal rustig en heb je toch iets meer speling. Lovely Pink dekt in drie dunne laagjes.

Al met al is het echt een everyday en rustige look. Hij verveelt niet door de subtiele glitters en je kan hem ook prima combineren met andere kleuren.

Klik hier als je The V.I.P. collectie (die nog beschikbaar is) nog wilt zien of bestellen.

Ik heb meerdere kleuren van Pink Gellac al besproken in posts. Ben je daar naar benieuwd? Kijk dan even hier: Pink Gellac

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *