Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog! Sinds maandag 24 februari is deze site in de lucht. Helemaal nieuw en nu nog zonder inhoud. Laat ik als eerst mijzelf even voorstellen door middel van een tag.

Wellicht ken je het gevoel – super enthousiast ergens aan beginnen, maar dan? Precies dat gevoel heb ik nu, op dit moment. Een paar jaar geleden had ik al een blog, welke ik helaas heb laten verwateren en die ik uiteindelijk heb opgezegd (met nu heel veel spijt!). Daarom ga ik een nieuwe start maken en wil ik beginnen met mij als eerst voor te stellen. Dat kan doorsnee met een verhaaltje, maar ik vond laatst een tag die ik nu – wat aangepast – ga gebruiken om mij voor te stellen.

 

1. Hoe heet je en hoe oud ben je?

Op internet ben ik toch wat terughoudend in het geven van persoonlijke informatie. Toch ben ik wel van mening dat – als je een persoonlijke blog start – ergens ook persoonlijk moet zijn. Op internet gebruik ik dan ook mijn tweede naam Angelica. Mijn roepnaam laat ik hier nog even achterwegen. Wellicht dat ik hem ooit nog op mijn blog ga gebruiken. Ik ben op dit moment 29 jaar.

2. Hoe ziet jouw leven er op dit moment uit?

Momenteel ben ik fulltime werkzaam op een basisschool als leerkracht van groep 4. Daarnaast ben ik getrouwd en ook nog “mama” van mijn lieve, geadopteerde hond. Naast mijn werk volg ik een deeltijdstudie bewegingsonderwijs. Hier ben ik onlangs mee begonnen. Verder sta ik op dit moment – samen met mijn partner – voor heel wat keuzes, want wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht. Naast het werk, studie, huis etc rijd ik in de weekenden ook nog paard en speel ik doordeweeks badminton. Als je mij ziet, zal je zeggen ‘Die is relaxed’, maar in mijn hoofd is het altijd druk. Op zich niet erg – als je maar de balans weet te vinden – en die heb ik zeker.

3. Wat vind jij belangrijk in het leven?

Na mijn avontuur op Curacao – waar ik nog over vertel op deze site – heb ik vooral de volgende leuze meegenomen.

  • leef per dag
  • samen sta je sterk
  • relax en geniet
  • Samen helpen = samen delen
  • Respect en liefde voor elkaar

Als je deze vijf dingen samen pakt, denk ik dat je volop kan genieten van het leven. In het onderwijs vind ik deze dingen ook erg belangrijk.

4. Waarom en waarover blog je?

Zoals ik al eerder schreef, had ik een blog. Helaas heb ik deze na mijn vertrek terug naar Nederland laten verwateren en uiteindelijk is hij opgezegd. Hier heb ik erg veel spijt van, want ook veel van mijn herinneringen aan mijn leven op Curacao zijn daarmee “verloren” gegaan. Toch vind ik het schrijven over het leven en de dingen die je ziet, hoort, ervaart of meemaakt erg leuk dus vandaar dat ik toch maar weer ben begonnen. Mijn blog zal vooral over dingen gaan die voor mij waardevol, handig, leuk of interessant zijn en waarbij ik hopelijk ook anderen mee verwonder. Denk bijvoorbeeld aan huisdieren – met voorkeur honden, boeken, reizen, restaurants, leuke producten en dagjes uit. Mocht je tips hebben, laat dit vooral weten!

Je kunt mij altijd mailen op: info@lalalifestyle.nl

5. Wat zou je nog graag over mij willen weten?

Daarmee eindig ik deze tag. Zijn er nog dingen die je wilt weten, laat dit dan weten in een reactie onder dit bericht. Ik verzamel alle vragen en maak er later een post over – bijv. door middel van een Q&A.

Voor nu wil ik jullie veel leesplezier wensen en tot de volgende keer!

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *