Pink Gellac – Amazing Pink (222)

In deze gekke Corona-tijd worden er steeds meer dingen gesloten. Verschillende winkels, kappers en restaurants, maar ook allerlei andere bedrijven die hun deuren gesloten houden. Tot vlak voor de Corona crisis liet ik mijn nagels altijd doen door een nagelstyliste. Inmiddels doe ik het zelf thuis met Pink Gellac. Wat ben ik toch fan van dit merk. In deze post laat ik je de kleur Amazing Pink zien.

Pink Gellac

Dit merk heeft een zeer groot assortiment met gel nagellak in de meest uiteenlopende kleuren. De nagellak droogt door gebruik te maken van een LED (60 sec) of UV (120 sec) lamp. Men zegt dat je minimaal 14 dagen kunt genieten van onbeschadigde nagellak met een blijvende glans en kleur. Pink Gellac heeft al meer dan 150 verschillende kleuren en daar komen er elke seizoen weer wat bij. Ook hebben ze verschillende topcoats en de bijhorende spullen om zelf aan de slag te kunnen.

Als starter kun je het beste een startersset kopen. Deze bevat alles om meteen aan de slag te kunnen. Daarna is het altijd mogelijk om bij te bestellen of uit te bereiden.

Hoe werkt Pink Gellac?

Het begint met een goede voorbereiding. Begin altijd eerst met het terug duwen van de nagelriemen en het in vorm vijlen van je nagels.

TIP! Doe het in vorm vijlen als je nog een kleurtje op je nagels hebt, dan is de vorm makkelijker te zien.

Vervolgens verwijder je de vetlaag en dode huidcellen van je nagels door bijvoorbeeld met een polijstblok even over je nagel te vijlen. Daarna ontvet je de nagels met Pink Gellac Cleanser. Daarna ben je klaar om te lakken.

Je begint als eerst met een base aanbrengen. Pink Gellac heeft verschillende soorten base. Kijk voor je zelf welke past bij jou. De base hard je uit onder de UV of LED lamp. De tijd is afhankelijk van de soort base. De tijd hiervan is terug te vinden op het potje zelf. Verwijder na het uitharden de plaklaag niet!

Vervolgens kun je de kleur aanbrengen. Dit doe je in dunne lagen en seal je de toppen van de nagels. Het kan zijn dat kleuren meerdere lagen nodig hebben. Dit is geen probleem. Doorgaans dekt de kleur bij 2 á 3 laagjes. De kleur hard je elke keer uit onder de UV (120 sec) of LED (60 sec) lamp.
Als laatste breng je de Shine dun aan. Ook hier heeft Pink Gellac verschillende soorten. Hard de Shine weer uit onder de lamp. Dit doe je net zolang als een laag kleur. Bij de gewone Shine en Matte moet je het plaklaagje nog verwijderen met de Pink Cleaner. De andere topcoats hoeven dit niet.

Heb je last van dunne, broze nagels of blijft de Gellac niet goed zitten. Gebruik dan de Primer voor extra hechting. Let wel er op dat dan ook moeilijker is om de nagellak weer te verwijderen. Zeker in combinatie met de Base Extend. 

The Cruise collectie

Deze is in de zomer van 2017 al gelanceerd, maar tot op heden kun je een aantal van de toen nieuwe lakjes nog kopen. De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • 216 Delicate Pink
  • 217 Wonderful Blue
  • 218 Adorable Lila
  • 219 Twinkle Star
  • 220 Pretty Pink
  • 221 Delighted Blue
  • 222 Amazing Pink

Van deze zeven mooie lakjes zijn er nu nog vier te verkrijgen, namelijk: 217, 220, 221 en 222.

In deze post ga ik je Amazing Pink (222) zien. Deze heb ik vorige week op mijn nagels gedaan en zoals je kunt zien op de foto’s zit het nog steeds perfect.

Deze kleur is zoals de naam al zegt amazing! Het is een roze kleur, maar wel eentje met allerlei verschillende tinten. Bij gewoon licht is het een mooie roze kleur, zonder al teveel opvallende dingen. Als je de kleur in het licht of de zon houdt, dan zie je pas hoe geweldig de kleur is. De kleine roze en paarse glitters creëren een hele gave kleur roze. Door de glitters is het vanuit elk oogpunt weer een andere gloed. Op de foto heb ik hem afgemaakt met op de ringvinger de Touch Up Shine Holografic Glitter. Hiermee geef je de kleur nog net iets meer speling.

Al met al is het echt een frisse en zomerse look, waarbij ik zeker vind dat je hem ook prima in de winter kunt dragen, als je van een wat fellere kleur houdt.

Klik hier als je The Cruise collectie (die nog beschikbaar is) nog wilt zien of bestellen.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *